Getuigenissen

Jan Van Steenbergen

Jan Van Steenbergen - Senior Technical Account Manager - 1 september 2006

Dit jaar vierde ik mijn 10de verjaardag bij JSR. Ik ben begonnen als application engineer in het R&D department. In deze rol gaf ik technische ondersteuning aan onze klanten en ontwikkelde ik nieuwe photoresists. Na enkele jaren werd het me duidelijk dat het opzetten en onderhouden van klantenrelaties het meest aantrekkelijke deel van mijn job was. Op dat moment kreeg ik de kans om mijn skills als account manager verder te ontwikkelen. In mijn huidige rol kan ik zowel het technische als het sales aspect combineren wat me veel vrijheid en flexibiliteit biedt.

 
Ria Lombaerts

Ria Lombaerts - Manager Logistics and Customer Service - 29 june 1990

Ik ervaar het als een privilege om te werken voor een werkgever die over de jaren heen consistent aan een hoog niveau van kwaliteit, veiligheid, welzijn en ecologisch bewustzijn werkt. Al deze aspecten werden hier al gelijk behandeld lang voordat ISO, CSR en andere buzzwords werden. In mijn hele loopbaan van 30 jaar, heb ik kansen gekregen die overeen kwamen met mijn noden waardoor mijn motivatie altijd hoog bleef. Ik vind het niet alleen fijn om (nieuwe) collega's te begeleiden in ons bedrijf, maar ik vind het ook fijn om  nieuwe horizonten te verkennen.

Sven Dierickx - Operator Life Sciences Service - 29 June 2015

Wat me enorm aanspreekt in mijn job is het sociale aspect: we werken nauw samen in teamverband waardoor je met veel mensen in contact komt. Ook het werken in shiften past heel goed voor mij want zo kan ik mijn hobby blijven beoefenen. Het werk op JSR is boeiend en interessant. Je leer iedere dag opnieuw iets bij.

 

Inge Goossens

Inge Goossens - Technical Administrative Assistant Maintenance - 1 November 2014

Wat ik fijn vind bij JSR Micro is de kans die ik gekregen heb om in een job te starten die verschillend was van mijn ervaring voordien.  Wat ik vooral leuk vind in mijn job is de balans tussen actieve en praktische opdrachten aan de ene kant en de administratieve taken aan de andere kant. Ik kan mijn eigen prioriteiten managen en ik vind het fijn om de vrijheid te krijgen om mijn eigen taken te organiseren.


Ik apprecieer de interactie met collega's omdat ik voel dat ik mezelf kan zijn en omdat iedereen open staat voor vragen.