Vacature

Productie Manager Life Sciences

 • Afdeling : Life Sciences Operations
 • Contract : Vast - Onbepaalde Duur
 • Locatie : Heverlee
 • Diploma : Master
Wie zijn wij?

JSR Life Sciences is een wereldwijde organisatie met meer dan 60 jaar ervaring in de polymeer industrie en meer dan 30 jaar ervaring in de Life Sciences industrie.

Door middel van heel wat geïntegreerde spitstechnologie, levert JSR Life Sciences materialen die bijdragen tot het productieproces van de Biofarmacie, onderzoek toepassingen binnen Life Sciences, in vitro diagnostiek en medische apparatuur.  

Onze Life Sciences activiteiten in Leuven werden opgestart in 2011 met de fermentatie en opzuivering van JSR’s eigen proteïne A Ligand. In 2017 zijn we een nieuwe productielijn opgestart voor Amsphere™ A3. Dit hars is een volgende generatie proteïne A chromatografiehars voor geavanceerde eiwitscheiding in de downstream verwerking en productie van therapeutische antilichamen.

Onze kernwaarden voor onze biofarmaceutische industrie: Compromisloze klantgerichtheid, kwaliteit en bedrijfscontinuïteit. 

 

Wie ben jij?

Je voelt je als een vis in het water tijdens een Life Sciences run. Als Productie Manager stuur jij de productie eenheid aan waar Proteïne A Chromatografiemedia worden geproduceerd. Je bent verantwoordelijk voor een groep van ongeveer 20 operatoren die in een 3-ploegenstelsel werken. Zelf werk je voornamelijk in een dagschema, maar om het goede verloop van de productie ten allen tijde te garanderen, pas je je flexibel aan wanneer nodig.

Je belangrijkste doelstellingen zijn het verzekeren van een juiste personeelsbezetting van de productieploeg, het garanderen van een hoge kwaliteit van de productie en het nakomen van ISO, GMP en veiligheidsnormen. Je staat ook in voor het handhaven van een ordelijke en nette werkomgeving. Je evalueert en stuurt operaties en werkwijze continu bij. Je draagt actief bij tot de continue verbetering, efficiëntie verhoging en optimalisatie.

Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn:

 • Je bereidt de producties voor en brengt alle grondstoffen en benodigdheden in stelling,
 • Je werkt nauw samen met de Quality Control, Quality Assurance and Engineering teams,
 • Je bent verantwoordelijk voor het kwalificeren van proces equipment,
 • Je optimaliseert en reviewt productie gerelateerde documenten, rapporten, protocollen, ….,
 • Je coacht je teamleden, ondersteunt hen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei van hun prestaties,
Wat bieden we jou aan?

We bieden jou een multiculturele omgeving waar de grenzen van technologie elke dag verlegd worden.

Op basis van je ervaring en technische kennis richten we je job zo in dat we jou de uitdagingen en groeimogelijkheden bieden die jij nodig hebt. We zorgen voor groeikansen door on-the-job learning en we ondersteunen jouw ontwikkeling door training en coaching.

We bieden jou een aantrekkelijk salarispakket overeenkomstig met jouw ervaring. Daarnaast krijg je een heel aantal extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering - inclusief tandzorg-, een levensverzekering, maaltijdcheques, bonus, bedrijfswagen, leasebike, internet@home en 38 vakantiedagen per jaar.

Jouw nieuwe functie nog even samengevat:
 • Je hebt een wetenschappelijk Master diploma behaald in bijvoorbeeld Farmacie of Bio-Ingenieurswetenschappen of je hebt een equivalente ervaring opgebouwd,
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in de farmaceutische of Life Sciences industrie,
 • GLP en GMP zijn voor jou bekende begrippen en je kan de brug bouwen naar ISO certificering,
 • Je kerncompetenties zijn een mix van kritisch denken, sterke communicatie skills, coaching vaardigheden, beslissingsvaardigheid en troubleshooting,
 • Je communiceert vlot op professioneel niveau in het  Engels en Nederlands, zowel gesproken als geschreven.
 • Je bent een kei in het oplossen van problemen en hebt bij voorkeur ervaring met verbeteringsprojecten en validatie.

Vragen over deze vacature


Heeft u vragen over deze functie, vul dan ons formulier in en u krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Stel een vraag

Deel deze vacature


Als u deze vacature wilt delen gebruik dan één van de onderstaande links.