Vacature

(Junior) Assistant Production Management

  • Afdeling : Semiconductor Operations
Wie zijn wij?

JSR Micro N.V. is gevestigd in Leuven en stelt 160 mensen tewerk. Het is een divisie van JSR Corporation, een multinational die wereldwijd 6000 mensen tewerkstelt en zich profileert als een vooraanstaande leverancier van materialen in een waaier van technologie gedreven markten. Het wereldwijd netwerk van JSR heeft haar hoofdkantoren in Tokyo (Japan) en fabrieken en kantoren in Europa, de Verenigde Staten, China, Taiwan, Korea en Singapore.
JSR is een researchgerichte organisatie die een nauwe samenwerking nastreeft met top-innovators in een aantal industrieën die cruciaal zijn voor het huidige en toekomstige welzijn van onze samenleving, zoals de studie van levende organismen, energieopslag, elektronische componenten, displays en optische middelen. Eén-op-één innovatie vat de waarden samen die wij aan onze klanten voorstellen. Door een vroegtijdige en hechte samenwerking biedt JSR zijn klanten een competitief voordeel gebaseerd op leading edge technologieën, consistente hoge kwaliteit en een gebalanceerde cost of ownership.

 

Wie ben jij?

Je coördineert het operationeel productieproces van één productielijn in cleanroom en staat mee in voor het uitvoeren van operationele handelingen en voor een piekfijne productieplanning met respect voor de geldende kwaliteitsnormen.

Als (junior) assistant production management ben je samen met de andere teamleden verantwoordelijk voor het produceren van EUV photoresist, het neusje van de zalm in de semiconductor industrie. Dit proces start met het laden van de tanken, gevolgd door het nemen van stalen, aanpassen van de tanken en tenslotte het afvullen en verpakken van het eindproduct. Het productieproces speelt zich af in een cleanroom.

Je levert een bijdrage in projecten in het kader van procesverbetering.

Verder draag je zorg voor de installatie en de werkplek om de kwaliteit van het product te verzekeren. Je werkt volgens strikte procedures op gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit.

Wat bieden we jou aan?

Allereerst, een zeer interessante job waar je voldoening uit haalt. Je krijgt een centrale rol in een enthousiast team. Na een grondige opleiding krijg je autonomie en verantwoordelijkheid.
Ook belangrijk, een goed salaris gecombineerd met een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdscheques, een zelf-te-kiezen bedrijfsfiets, snel internet thuis, enz.
Kortom een job waar jij je goed voelt, want dat is heel belangrijk voor ons (familiale werksfeer).

Jouw nieuwe functie nog even samengevat:
  • Bachelor opleiding chemie
  • Je bent een geboren teamspeler die goede relaties opbouwt met collega's (ook in andere teams)
  • Je hebt ervaring met een chemische productie (fine chemicals batch proces) 
  • Cleanroom ervaring is een pluspunt
  • Je bent bereid om in shiften te werken (werkuren tussen 6.00 - 20.00 u., vroege en late shift van maandag tot vrijdag)
  • Je hebt oog voor kwaliteit en werkt nauwkeurig, zelfstandig en gestructureerd
  • Je bent vertrouwd met de computer
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede basiskennis Engels

Deel deze vacature


Als u deze vacature wilt delen gebruik dan één van de onderstaande links.

Sven Dierickx - Operator Life Sciences Service - 29 June 2015

Wat me enorm aanspreekt in mijn job is het sociale aspect: we werken nauw samen in teamverband waardoor je met veel mensen in contact komt. Ook het werken in shiften past heel goed voor mij want zo kan ik mijn hobby blijven beoefenen. Het werk op JSR is boeiend en interessant. Je leer iedere dag opnieuw iets bij.