Careers

JSR corporation is een multinationale onderneming met meer dan 9000 werknemers en is een toonaangevende leverancier van materialen in een verscheidenheid van technologie gedreven markten. Wij zijn een op onderzoek gebaseerd bedrijf dat zich richt op strategische partnerschappen met de belangrijkste innovatoren en marktleiders in de branche om hen een uniek concurrentievoordeel te bieden op basis van innovatie, kwaliteit en kosten.

In Leuven werken JSR Micro, JSR Life Sciences en onze Electronic Materials unit samen op dezelfde site. Dit biedt een diverse werkomgeving met vele uitdagingen en boeiend job opportuniteiten.

JSR Micro NV opereert wereldwijd en zet zich volledig in om te voldoen aan de internationale normen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
Dit maakt deel uit van de bedrijfscultuur van JSR, die is gebaseerd op de waarde van vertrouwen, transparantie, betrouwbaarheid en eerlijkheid in onze omgang met klanten, leveranciers, zakenpartners en werknemers. We hebben daarvoor de RBA Code of Conduct onderschreven.

 

Hier kan u al onze vacatures bekijken

10 Vacatures

1 Vacature

0 Vacatures

11 Vacatures

Niet de juiste vacature gevonden?
Staat de juiste vacature momenteel niet in het overzicht? Laat dan je CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve. Van zodra er een vacature beschikbaar is die wel bij je past, nemen wij contact met je op.

> 210 employees

Heverlee - Belgium

Since 1986

JSR is a research-oriented organization that pursues close collaborations with leading innovators in a number of industries that are key to the present and future welfare of human society: life sciences, energy storage, electronic materials, display and optical materials. 'Innovation one-on-one' summarizes our value proposition to our customers. Through a very early and close collaboration JSR offers its customers a competitive advantage based on leading edge technologies, consistent high quality and balanced cost of ownership.