Getuigenissen

Sven Dierickx - Shiftleader Production - November 2016

In november 2016 startte ik als Process Operator bij Life Sciences, waar het werk steeds boeiend en interessant was. Ik ben van nature echter een ambitieus iemand die de lat telkens hoger wilt leggen. Tevens treed ik graag op de voorgrond en ben ik iemand die mee de leiding neemt. Toen er in 2020 dan drie vacatures vrijkwamen als Shiftleader, kon ik mijn kans om door te groeien uiteraard niet laten liggen.

Door de nodige trainingen te volgen die JSR aanbood (shiftleaderstraject), kreeg ik de competenties van de job onder de knie. Dit was zeker nodig, omdat een nieuwe functie altijd gepaard gaat met vallen en opstaan.

Sinds mijn start bij JSR is er nog niets veranderd aan de familiale sfeer die er heerst binnen onze groep, ondanks de snelle groei van het bedrijf. Dit maakt het voor iedereen aangenaam op de werkvloer.

Kevin Van Horebeek

Kevin Van Horebeek - E&I Engineer - 17 oktober 2016

JSR Micro is een chemisch bedrijf dat zich bezighoudt met technologie op hoog niveau. Door hier te werken kan ik iets bijdragen aan de toekomst. 

De eerste maanden op JSR leerde ik kennis maken met het bedrijf en de verschillende installaties. Het mooie aan JSR Micro is dat heel veel verschillende vakken uit techniek aan bod komen. Ik denk hierbij aan elektriciteit, perslucht, stoom, PLC, procestechniek, HVAC, enzovoort.

Na heel wat kennis en ervaring te hebben opgedaan door een waaier aan taken uit te voeren zoals controlerondes, storingen lokaliseren, reparaties uitvoeren enz… groeide bij mij de interesse om me verder te ontplooien. Ik heb dan gesolliciteerd op een interne functie als Engineer.

Na een interne sollicitatie procedure kreeg ik de kans om mij op te werken. Mijn takenpakket is aangepast waardoor ik mijn kennis dagelijks nog verder kan verruimen en de uitdagingen zijn ook groter geworden. Om deze uitdagingen aan te gaan krijg ik natuurlijk voldoende ondersteuning.

Bij JSR Micro krijg je veel kansen. En daarbovenop heerst er een heel open bedrijfscultuur, waardoor je als jonge starter in een omgeving terechtkomt waar je al heel veel kan bijleren van je collega’s.

Mathieu Vanden Bulcke

Mathieu Vanden Bulcke - Senior Manager Quality Assurance - 2 mei 2014

Mijn eerste contact met JSR dateert van bijna 7 jaar geleden.

Na een spannend en zeer respectvol selectieproces, waardeerde ik de kans die ik kreeg om mijn carrière een wending te geven en om in 2014 op de afdeling QA-halfgeleiders te komen, enorm. Wat me meteen opviel was de goede sfeer en de open communicatie tussen collega's en over teams heen.

Bij JSR heb ik ook het gevoel dat iedereen meetelt en de kans krijgt om te leren en te groeien, om zowel softskills als technische vaardigheden te ontwikkelen.

Elke dag word ik in mijn huidige functie gestimuleerd door de verscheidenheid aan activiteiten en wereldwijde interacties die ik tegenkom, binnen de JSR Group, en met klanten en leveranciers.

Anja Vander Elst

Anja Vander Elst - Senior Manager Production - Oktober 2000

Ik ben in oktober 2000 in dienst getreden bij JSR Micro, dus alweer een flink aantal jaren geleden, en het bedrijf zat toen nog op een andere locatie en telde nog geen 50 medewerkers.

Ik ben mijn loopbaan bij JSR begonnen als Milieucoördinator en Veiligheidsfunctionaris. Wat ik me altijd zal herinneren is dat JSR Micro mij tijdens de werving heeft geselecteerd ondanks het feit dat ik zwanger was van mijn eerste zoon en 5 maanden na aanvang van mijn nieuwe functie met zwangerschapsverlof zou zijn. Dit bewees voor mij dat dit een bedrijf was dat zijn medewerkers in elk aspect waardeert.

Tijdens mijn carrière bij JSR is het bedrijf gegroeid, we zijn verhuisd naar een andere locatie, hebben het bedrijf uitgebreid, het aantal medewerkers is gestegen naar +200. Ook veranderde mijn carrière eerst naar EHS Manager en in 2017 kreeg ik de kans om over te stappen naar Production Manager Semi.

Bij al deze veranderingen bleef 1 ding onveranderd, het respect voor de medewerker en gewaardeerd worden voor je eerlijke inbreng en werk.

En zelfs na meer dan 20 jaar voor hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, kan ik je garanderen dat het nooit saai was, er is altijd een nieuwe uitdaging voor de boeg.

Emily Goossens

Emily Goossens - Supply Chain Specialist - Maart 2017

Ik kwam in maart 2017 bij JSR als Supply Chain Specialist.

Omdat ik weinig tot geen kennis had van voorraadbeheer, koudeketen, enz., bood JSR on-the-job training aan om me te helpen in de functie te groeien.

Ik kreeg ook de kans om nieuwe vaardigheden te leren en mijn eigen interesses en sterke punten te ontdekken.

In mijn ervaring is werken bij JSR werken in een positieve en flexibele werkomgeving waar kwaliteit, teamwork en respect diep geworteld zijn en continu worden aangemoedigd.