Getuigenissen

Jan Van Steenbergen

Jan Van Steenbergen - Senior Technical Account Manager - 1 september 2006

Dit jaar vierde ik mijn 14de verjaardag bij JSR. Ik ben begonnen als application engineer in het R&D department. In deze rol gaf ik technische ondersteuning aan onze klanten en ontwikkelde ik nieuwe photoresists. Na enkele jaren werd het me duidelijk dat het opzetten en onderhouden van klantenrelaties het meest aantrekkelijke deel van mijn job was. Op dat moment kreeg ik de kans om mijn skills als account manager verder te ontwikkelen. In mijn huidige rol kan ik zowel het technische als het sales aspect combineren wat me veel vrijheid en flexibiliteit biedt.

 
Ria Lombaerts

Ria Lombaerts - Manager Logistics and Customer Service - 29 june 1990

Ik ervaar het als een privilege om te werken voor een werkgever die over de jaren heen consistent aan een hoog niveau van kwaliteit, veiligheid, welzijn en ecologisch bewustzijn werkt. Al deze aspecten werden hier al gelijk behandeld lang voordat ISO, CSR en andere buzzwords werden. In mijn hele loopbaan van 30 jaar, heb ik kansen gekregen die overeen kwamen met mijn noden waardoor mijn motivatie altijd hoog bleef. Ik vind het niet alleen fijn om (nieuwe) collega's te begeleiden in ons bedrijf, maar ik vind het ook fijn om  nieuwe horizonten te verkennen.

Sven Dierickx - Operator Life Sciences Service - 29 June 2015

Wat me enorm aanspreekt in mijn job is het sociale aspect: we werken nauw samen in teamverband waardoor je met veel mensen in contact komt. Ook het werken in shiften past heel goed voor mij want zo kan ik mijn hobby blijven beoefenen. Het werk op JSR is boeiend en interessant. Je leer iedere dag opnieuw iets bij.

 

Jan Van Steenbergen

Jan Van Steenbergen - Senior Technical Account Manager - 1 September 2006

This fall I celebrated my 14th working anniversary for JSR. I started as application engineer in the R&D department. My role was to give technical support to our customers and to develop new photoresists. After some years it became clear to me that building and maintaining the customer relationship was the most attractive part in my job. At that point I was given the opportunity to enhance my skills even further as account manager. In my current role I am able to combine both the technical and sales aspect, which gives me a lot of flexibility and freedom.

Inge Goossens

Inge Goossens - Technical Administrative Assistant Maintenance - 1 November 2014

Wat ik fijn vind bij JSR Micro is de kans die ik gekregen heb om in een job te starten die verschillend was van mijn ervaring voordien.  Wat ik vooral leuk vind in mijn job is de balans tussen actieve en praktische opdrachten aan de ene kant en de administratieve taken aan de andere kant. Ik kan mijn eigen prioriteiten managen en ik vind het fijn om de vrijheid te krijgen om mijn eigen taken te organiseren.


Ik apprecieer de interactie met collega's omdat ik voel dat ik mezelf kan zijn en omdat iedereen open staat voor vragen.

Kevin Van Horebeek

Kevin Van Horebeek - Assistant E&I Engineering - 17 oktober 2016

JSR Micro is een chemisch bedrijf dat zich bezighoudt met technologie op hoog niveau. Door hier te werken  kan ik iets bijdragen aan de toekomst

De eerste maanden op JSR leerde ik kennis maken met het bedrijf en de verschillende installaties. Het prachtige aan JSR Micro is dat heel veel verschillende vakken uit techniek aan bod komen. Ik denk hierbij aan elektriciteit, perslucht, stoom, PLC, procestechniek, HVAC, enzovoort.

Na heel wat kennis en ervaring te hebben opgedaan door een waaier aan taken uit te voeren zoals controlerondes, storingen lokaliseren, reparaties uitvoeren enz… groeide bij mij de interesse om me verder te ontplooien. Ik heb dan gesolliciteerd op een interne functie als Process Engineer.

Na een interne sollicitatie procedure kreeg ik de kans om mij op te werken. Mijn takenpakket is aangepast waardoor ik mijn kennis dagelijks nog verder kan verruimen en de uitdagingen zijn ook groter geworden. Om deze uitdagingen aan te gaan krijg ik natuurlijk voldoende ondersteuning in de vorm van opleidingen en coaching. Momenteel ben ik als Engineer Assistant aan de slag en volg ik nog steeds veel trainingen om me op te werken naar Process Engineer.

Bij JSR Micro krijg je de kans om opleidingen te volgen zodat je je kennis steeds verder kan uitbreiden. En daarbovenop heerst er een heel open bedrijfscultuur, waardoor je als jonge starter in een omgeving terechtkomt waar je al heel veel kan bijleren van je collega’s.