Careers

JSR corporation is een multinationale onderneming met meer dan 7000 werknemers en is een toonaangevende leverancier van materialen in een verscheidenheid van technologiegedreven markten. Wij zijn een op onderzoek gebaseerd bedrijf dat zich richt op strategische partnerschappen met de belangrijkste innovatoren en marktleiders in de branche om hen een uniek concurrentievoordeel te bieden op basis van innovatie, kwaliteit en kosten. In Leuven werken JSR Micro, JSR Life Sciences en onze Electronic Materials unit samen op 1 site. Dit biedt een diverse werkomgeving met vele uitdagingen en boeiend job opportuniteiten.

 

Hier kan u al onze vacatures bekijken

0 Vacatures

0 Vacatures

0 Vacatures

0 Vacatures

Geen vacatures gevonden.
Title Department
Niet de juiste vacature gevonden?
Staat de juiste vacature momenteel niet in het overzicht? Laat dan je CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve. Van zodra er een vacature beschikbaar is die wel bij je past, nemen wij contact met je op.

> 180 employees

Heverlee - Belgium

Since 1986

JSR is a research-oriented organization that pursues close collaborations with leading innovators in a number of industries that are key to the present and future welfare of human society: life sciences, energy storage, electronic materials, display and optical materials. 'Innovation one-on-one' summarizes our value proposition to our customers. Through a very early and close collaboration JSR offers its customers a competitive advantage based on leading edge technologies, consistent high quality and balanced cost of ownership.

Ria Lombaerts - Manager Logistics and Customer Service - 29 june 1990

Ik ervaar het als een privilege om te werken voor een werkgever die over de jaren heen consistent aan een hoog niveau van kwaliteit, veiligheid, welzijn en ecologisch bewustzijn werkt. Al deze aspecten werden hier al gelijk behandeld lang voordat ISO, CSR en andere buzzwords werden. In mijn hele loopbaan van 30 jaar, heb ik kansen gekregen die overeen kwamen met mijn noden waardoor mijn motivatie altijd hoog bleef. Ik vind het niet alleen fijn om (nieuwe) collega's te begeleiden in ons bedrijf, maar ik vind het ook fijn om  nieuwe horizonten te verkennen.